Tiilikattojen pesu ja pinnoitus

Kunnostamalla ja pinnoittamalla saadaan jatkettua tiilikatteen elinkaarta huomattavasti ja se antaa rakennukselle huolitellun ilmeen. Katto on helppo puhdistaa ja sadevesi juoksee pinnoitetta pitkin alas eikä imeydy samalla tavalla tiileen kuin pinnaltaan vaurioituneeseen ja tsammaloituneeseen tiileen.

Teemme pääkaupunkiseudulla ilmaisen arviointikäynnin ja annamme kustannusarvion katon kunnostuksesta tapauskohtaisesti.

Tässä on kuva 20 vuotta vanhasta tiilikatteesta, joka on sammaloitunut ja josta ilmansaasteet, aurinko ja jäät ovat vaurioittaneet ja paikoitellen kokonaan kuluttaneet tiilikatteen pinnoitteen pois. Tällainen katto imee itseensä kosteutta ja rasittaa kattorakenteita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: