Baumeister tukee junioriurheilua

Liikunta on tärkeä osa työkyvyn ylläpitoa. Kannustamme työntekijöitämme liikunnalliseen elämäntapaan ja tuemme nuorten junioreiden harrastustoimintaa.

Leppävaaran Pyrintö on Suomen kolmanneksi suurin koripalloseura, joka kasvattaa nuoria liikkumaan sekä oppimaan tiimityön merkityksen joukkueurheilun keinoin. Hyvässä koripalloseurassa nuori oppii monikulttuurisessa ympäristössä tekemään yhteistyötä erilaisten pelaajien kanssa, yhteistä tavoitetta kohti. Samaa yhteistyötä tarvitaan tuloksekkaassa työskentelyssä myös Baumeisterissa. T06 -joukkue on kummijoukkueemme ja onnittelemme heitä hienosta kaudesta ja toivotamme menestystä uuden kauden alkaessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: